top of page

CORONA TILBUD:

LAD DINE BØRN OPDAGE VERDEN HJEMME FRA SOFAEN!

Om end I er ude at rejse eller sidder hjemme i corona-tiderne her, kan du med Min Vidunderlige Verden få kvalitetstid med børnene hvor i sammen kan gå på opdagelse i vores fantastiske verden.

på en kreativ og sanselig måde lærer Min Vidunderlige Verden børn at udforske verden nysgerrigt, og med respekt og omtanke for mennesker, kultur og natur.

 

Min Vidunderlige Verden er en ekstraordinær must-have rejsebog til alle skolebørn (6+) – på rejse i verden, eller i sofaen der hjemme.

CORONA TILBUD: MIN VIDUNDERLIGE VERDEN + GRATIS REJSEBOG

50% RABAT:      FØR: 399,95 kr.         NU: 199,98 kr.

MVV_Begge_50%rabat_square.png
Læs mere
Baggrund.png

Et kærkomment indspark til at sætte samtlige sanser i spil igen

 

Imran Rashid

Læge og forfatter til "Offline", "Sluk" og "Tænd fantasien" 

Bogen sætter scenen med et Moder Jord Manifest, som taler til barnets sanser samt opfordrer os til at respektere og værne om jordens mennesker, kultur og natur. 

Del 1 åbner med to fantastiske folde ud-sider: Et verdenskort og 197 farverige flag. Herefter inviteres læseren på en spændende verdensrejse i temaer indenfor mennesker, kultur og natur - alle med et verdenskort i centrum og alle ledsaget af et væld af smukke håndtegnede illustrationer!

Afkrydsningsbokse hjælper til med at holde styr på besøgte lande, attraktioner mv.

 

Del 2 rejsebogen, bringer disse temaer og den pågældende rejse i et spændende sammenspil, hvor barnet kan tegne, scrappe og skrive om alle dets rejseoplevelser!

43379816-0-MVV-Indhold-Del1-Moc.gif

Klik på billederne for at forstørre dem

43379808-0-MVV-Hvad.gif
43379804-0-MVV-Staerke.gif
43352900-0-baeredygtig-txt.gif

Alle illustrationer er tegnet i hånden samt farvelagt med akvarel i hånden af Marianne Scheel. Bøgerne trykkes hos Livonia Print i Letland, som er et socialt ansvarligt trykkeri med stor respekt for miljøspørgsmål og bæredygtighed.

Min Vidunderlige Verden trykkes i et solidt hardcover format og indeholder 96 sider inklusiv to folde ud-sider samt en fin lille opbevaringslomme på indersiden af coveret.

 

Tilkøbsbogen, Min Rejsedagbog, trykkes i et solidt soft-cover format, rummer 152 sider og har også en lille fin opbevaringslomme på indersiden af coveret.

 

 

Begge bøger trykkes på FSC-certificeret non-coated kvalitetspapir, og er velegnet til noter og farvelægning.

 

Du kan læse mere om FSC-certifikatet her.

39677211-0-icons-2.jpg
43352672-0-FSC.gif
43379928-0-MVV-Complette-Books.gif
43352916-0-Rejsebog-txt.gif

Min Vidunderlige Verden kan suppleres med tillægsbogen ”Min Rejsebog - 3 sæt rejsebøger til Min Vidunderlige Verden” og således blive en tro følgesvend på alle barnets fremtidige rejser!

43352904-0-idegrundlag-txt.gif

Lene Holm Kring er uddannet sygeplejerske og havde i perioden 2016-2019 base på Bali, hvor hun sammen med familien foretog mange rejser i området. Her oplevede hun på tætteste hold hvordan børn, på alle tænkelige og utænkelige steder og  tidspunkter stirrede på en skærm, som sad de hjemme i deres sofa, og ikke med deres familie i et fantastisk ferieparadis på den anden side af jorden!

Se baggrundsfortællingen for Min Vidunderlige Verden

bottom of page